Tips voor het planten en snoeien van buxus sempervirens en faulkner

Het planten en snoeien van de buxus sempervirens en faulkner moet goed gebeuren om een sterke en gezonde buxus te realiseren. Daarom heeft Buxus Bestellen een aantal belangrijke tips voor u op een rijtje gezet.

Tips om een dichte haag te creëren met buxus sempervirens en faulkner

Wilt u een dichte haag creëren met de buxus sempervirens of de faulkner? Dan is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. U wilt uiteraard een dichte haag. Bovenal een strakke, mooie en gezonde haag waar u zonder veel onderhoud jarenlang van kunt genieten. Om dat te realiseren is het belangrijk om voldoende planten te gebruiken. Wij hanteren daarvoor een vuistregel: voor iedere strekkende meter gebruikt u zeven buxus. Daarnaast is het bij het planten belangrijk om een goede geul uit te graven en voldoende voedingsstoffen te gebruiken zodat de plant een gezonde start maakt in uw tuin. Alle specifieke tips vindt u overzichtelijk getoond op de aparte pagina met tips voor het planten van een buxus sempervirens en faulkner.

Tips om een buxus sempervirens en faulkner goed te snoeien

De buxus sempervirens en faulkner behoeven op zich niet veel onderhoud. Wel is het heel belangrijk om beide planten ieder jaar twee keer te snoeien en dit op een goede manier te doen. Wilt u precies weten hoe u dat moet doen en waar u rekening mee moet houden? Kijk dan op de aparte pagina waar u tips vindt om de buxus sempervirens en faulkner op de juiste manier te snoeien.

Online bestellen
Stappen:
  • 1. Bestellen
  • 2. Uw gegevens
  • 3. Mest advies
  • 4. Afronden
Type buxus:
Hoogtes en aantallen:
  • De hoogtes waarin de buxus leverbaar zijn is afhankelijk van het type buxus. Selecteer daarom eerst het gewenste type conifeer.
Hoeveel buxussen heeft u nodig?

Voor een buxushaag moet u rekening houden met 7 buxussen per meter. (rekenhulp)

Levering:
Ik wil de buxussen: