Buxus uit vruchtbare, Gelderse grond

Bij Buxus Bestellen kunt u vertrouwen op een topselectie van de allerbeste buxus. Bij ons vindt u twee van de populairste buxus van Nederland: de buxus sempervirens en de faulkner. Sinds jaar en dag worden deze gekweekt op de zeer vruchtbare grond van Boomkwekerij Westerkwartier. Dankzij deze omstandigheden en een gedegen en vakkundige behandeling van de planten, kunt u bij ons vertrouwen op de hoogste kwaliteit buxus waar u zonder veel onderhoud jarenlang van kunt genieten.

Deskundig en behulpzaam

Naast een hoge kwaliteit planten delen wij graag onze kennis en ervaring met u om u meer te leren over de juiste manier van planten en snoeien van een buxus. Daarom vindt u op onze site verschillende tips hierover, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom op onze kwekerij.

Betrouwbaar in elk opzicht

Bij Buxus Bestellen kunt u tevens vertrouwen op onze betrouwbaarheid op elk vlak. Of het nou gaat om het nakomen van onze afspraken, de kwaliteit van onze planten, ons advies of het doen van een online bestelling: wij beantwoorden uw vertrouwen in ons altijd met de grootste betrouwbaarheid.

Online bestellen
Stappen:
  • 1. Bestellen
  • 2. Uw gegevens
  • 3. Mest advies
  • 4. Afronden
Type buxus:
Hoogtes en aantallen:
  • De hoogtes waarin de buxus leverbaar zijn is afhankelijk van het type buxus. Selecteer daarom eerst het gewenste type conifeer.
Hoeveel buxussen heeft u nodig?

Voor een buxushaag moet u rekening houden met 7 buxussen per meter. (rekenhulp)

Levering:
Ik wil de buxussen: