Uw bestelling buxus sempervirens/faulkner thuis laten bezorgen

Als u bij Buxus Bestellen een bestelling plaatst dan zorgen wij ervoor dat uw nieuwe buxus sempervirens/faulkner zo snel mogelijk bij u thuis worden bezorgd. Wij vinden het belangrijk dat wij u van dienst zijn zoals u dat u het liefste heeft en daarom springen wij in op uw behoeftes. U kunt zelf aangeven wanneer het u het beste uitkomt dat wij de buxus komen bezorgen. Heeft u ze het liefst zo snel mogelijk, dan zorgen wij ervoor dat wij de buxus op z’n snelst bij u thuisbezorgen.

Uw bestelling buxus sempervirens/faulkner bij de kweker ophalen

Wilt u liever uw bestelling buxus sempervirens/faulkner bij ons komen ophalen, dan is dat natuurlijk ook heel goed mogelijk. Onze kwekerij bevindt zich in Nietap, dit ligt tussen Groningen en Drachten. Besluit u om uw bestelling bij ons op te halen dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling klaar staat zodra u ons parkeerterrein op komt rijden. Wij helpen u vervolgens met inladen waardoor u er meteen weer vandoor kunt. Tenminste, als u dat wilt. Heeft u vragen over het planten, snoeien en bemesten van de buxus sempervirens of faulkner, dan staan onze behulpzame medewerkers voor u klaar.

Tarieven bezorgen/ophalen bestelling sempervirens/faulkner

Om een overwogen beslissing te maken of u uw bestelling buxus sempervirens/faulkner laat bezorgen of komt ophalen, is het nuttig om te weten welk bezorgtarief wij hanteren. Afhankelijk van uw woonplaats berekenen wij een tarief. Wilt u weten wat het u kost als u uw bestelling door ons laat bezorgen? Vul dan uw gegevens in, in onze webshop.

Online bestellen
Stappen:
  • 1. Bestellen
  • 2. Uw gegevens
  • 3. Mest advies
  • 4. Afronden
Type buxus:
Hoogtes en aantallen:
  • De hoogtes waarin de buxus leverbaar zijn is afhankelijk van het type buxus. Selecteer daarom eerst het gewenste type conifeer.
Hoeveel buxussen heeft u nodig?

Voor een buxushaag moet u rekening houden met 7 buxussen per meter. (rekenhulp)

Levering:
Ik wil de buxussen: